Startsida | Sök | Nyheter | Kundsupport | Om företaget | Produkter | Samarbetspartners | 
 ·Varumärken


Våra varumärken
ABIKO är vårat eget varumärke. Det består idag av ett sortiment av handverktyg för kabelbearbetning och kontaktpressning som står för kvalitet, ergonomi och lång livslängd.
Ett sortiment av kompletterande produkter som kabelskor och andra tillbehör finns. Varumärket har marknadsförts under fyra decennier. Produkterna vänder sig till de som vill utföra ett professionellt arbete.
www.abiko.com

SES är en av europas största och bredaste tillverkare av kabeltillbehör, tex genomföringar, böjskydd, krympslang, skyddsslang, märkning och kabelkanaler.
www.ses-sterling.com

Druseidt tillverkar kopparflätor för jordning samt maskininstallationer där vibrationer förekommer.
www.druseidt.de

Flexa tillverkar skyddslangar och förskruvningar för olika miljöer och kundkrav. Ett brett produktprogram som passar både enkla och mycket krävande applikationer. Slangarna i olika utförande finns både i metall- och plast.
www.flexa.de


Shrinktek har krympslangar i varierande material och utförande med ett brett användningsområde. Sortimentet varierar från ekonomiska slangar till högteknologiska lösningar tillverkade enligt nationella och internationella standarder.
www.shrinktek.com

GMG utvecklar och tillverkar bandade kabelskor. En av de stora fördelarna med GMG är att de kan tillverka efter kunds specifikation, vilket också är deras största affär.
www.gmg-group.com

Thomas & Betts är en av de ledande tillverkarna av komponenter för el och elektronik, däribland buntband, verktyg och förskruvningar. 
www.tnb.com 

Icotek erbjuder ett innovativt system för kabelgenomföringar oavsett om kablaget är prefabricerat eller om du monterar eller installerar kabeln separat. Ett konkurrenskraftigt program för EMC-lösningar samt ett smart system för dragavlastning gör Icotek’s produktprogram komplett.
www.icotek.de

Elpress har ett mycket brett produktprogram för elektriska förbindningar i form av kabelskor och skarvhylsor för olika användningsområden och i olika storlekar. Produkterna som finns från 0,1- 1200 mm², utformas och testas så att de uppfyller aktuella standards, exempelvis IEC 61238-1.
System Elpress består av förbindningar och verktyg som är anpassade och testade tillsammans för optimal funktion. Detta ger dig som användare en trygghet och kvalitetsgaranti.
www.elpress.se


Kablema Komponent, Axel Johanssons gata 4-6, 754 51 Uppsala, Växel: 08-580 206 00, Fax: 08–580 206 39
Startsida Svenska